Maandag 03-06-2013
3 juni 2013 - Jostedalsbreen, Noorwegen
Spetterdespetter, mmm daar worden we mee wakker, maaaarrrr er gloort licht achter de bergen, en langzaam, heel langzaam wordt het wat lichter en droger, vanmiddag naar de gletsjer met z'n tweetjes, twee souvenirshops, twee koffietentjes en een kantoor waar je tickets kon kopen, voor een gletsjerwandeling, daar doe ik niet aan mee en Rob heeft dat in Canada al gedaan, verder was er zo goed als niets te zien van de gletsjer, hij lag in de wolken. Dus weer terug gereden, en een beetje rond gelopen op een heel idyllisch plekje, met uitzicht op het meer de bergen en de gletsjer, schitterend.
Even doorgereden naar Olden een plaatsje iets verderop, en wat inkopen gedaan voor het eten. Vanavond lekkere kipvleugeltjes met salade en aardbeitjes toe heerlijk.
Straks gaan we turven oftewel dobbelen met Mientje en Gerrit, kijken of zij ons weer gaan inmaken hihi, en ook bespreken hoe we het morgen doen.
Is het verslag nu weer lang genoeg Esther??
Ennuhhh Siemie en Tinus we zitten echt in Noorwegen hoor, en hunebed? Welnee dat is een bokkehuis

Dikke kus Fressa (eigenlijk Esther, maar de Fr. En Sa geven ook een dikke kus door)