Vrijdag 31-05-2013

31 mei 2013 - Jostedalsbreen, Noorwegen

Om 7.15 uur wakker en opgestaan, alle gebruikelijke dingen gedaan, en om 9.00 uur reden we de camping weer af, een erg mooie en goed onderhouden camping.
9.10 telefoon, Rep ( hihi helemaal vergeten dat z'n broertje jarig was gisteren) maar je hebt 't weer goed gemaakt hoor, werd een kortgesprek want we naderden een tunnel van....... Jawel 26 km en na deze volgen er nog 7 dus een tunnelroute vandaag, Gelukkig niet allemaal zo lang, maar weer een schitterende route eerst via wegnr. 5 richting Laerdal, Aspevik, waar we met de pont naar de overkant van het Laerdalsfjord gingen, nog steeds weg 5 volgen tot Skei, daar wordt het de E39 tot aan Byrkelo daar gingen we de 60 op waar wegwerkzaamheden waren, dat leverde soms wat vertraging op, ahummm vertraging van 1 auto voorrang verlenen hihi. Nog een klein stukje via wegnr onbekend, richting Briksdale, maar daarvoor wisten Mientje er Gerrit een camping, alweer zo'n beauty, met de caravan voor een gletsjermeer, prachtig, hier blijven we zeker 2 dagen

1. Sjors & Léon:
    31 mei 2013
    heerlijk om te lezen.....ben benieuwd naar de foto's van t gletsjermeer. Geniet :)
    Knuffffff
  2. Mient6je en gerrit:
    31 mei 2013
    wat leuk!!!Wij kennen die camping ook.Misschien zien we elkaar nog1 xxx g en m
  3. Corrie:
    1 juni 2013
    We hebben jullie gevonden hoor Mientje
  4. Es:
    1 juni 2013
    Prachtige camping zagen wij op de FaceTime! Fantastische uitvinding! Zo leukmom steeds even mee te mogen kijken!! Veel plezier! Xx fressa
  5. Es:
    1 juni 2013
    Wat is het daar toch mooi! Zag het gisteren al...maar nu die foto's erbij....wauw!
  6. Wis en yvonne:
    6 juni 2013
    Hallo vakantiegangers

Wat is het er toch mooi.
    erg leuk om het te volgen
    Veel plezier
    Liefs wis en yvonne