Zondag 30-06-2013 Lom en omliggende plaatsen 117 km

30 juni 2013 - Lom, Noorwegen

Een toerdag vandaag , om 10 uur vertrokken via weg 55, naar de Jotunheimen. Via de Bøverdalen naar de Galdhøpiggen waar ze, echt waar, nog volop aan het skiēn waren, gelukkig hadden we internet hier en konden we met. De kinderen FaceTimen en Skypen, zodat die konden meegenieten. Daar lekker koffie met wat lekkers genomen, en toen je raad het nooit kreeg Rob de kolder in z'n kop en stopte e auto trok zijn trui uit klompen uit sokken uit hield wel zijn broek aan, kinderachtig, en liep het meer in tussen de ijsschotsen en wilde natuurlijk vereeuwigd worden, je maakt wat mee als je met kinderen op reis bent, hihi. Toen weer door  naar Elveseter, een oude hoeve ( nu hotel) diep in de Jotunheimen, alweer schitterend, goed gezien Mientje, dankzij het Capitool. Daar alweer aan de koffie, het begint een gewoonte te worden hihi.
Na de koffie de auto weer in
Nu op weg naar de Spiterstulen een werkelijk mooie weg daar naar toe eerst verhard daarna een verhard zandpad beetje hobbelig, goed voor mijn lijf, maar mooi. De koeien wandelen op de weg alsook de schapen. Boven aangekomen was daar een hotel met vele hutten, voor de vele wandelaars daar. Een mooie plek in net cafetaria opgezocht en daar een lekkere pizza gegeten met uitzicht op de berg waar de wandelaars naar beneden kwamen. Om 17.50 uur waren we weer in Lom waar Rob en ik een lekkere softijs ebben gegeten. Al met al een heerlijk zonnige vakantiedag.

1. Jannie:
    1 juli 2013
    hoi Luitjes.
    Als ik jullie verhalen zo lees is het prachtig allemaal wat jullie zien.
    Ik. Is alleen de foto van Rob tussen de ijsschotsen hahah.maar dat komt nog wel denk ik.
    Toch bijzonder dat jullie dat beeld van Ger hadden gevonden.
    hij heeft daat uren voor geposeerd maar wij hebben het eindresultaat nooit gezien. Tot nu dan Het ie goed gelukt.
    hoop dat het weer iets warmer word voor jullie.
    Hier eindelijk een paar mooie dagen maar de regen is ook weer in aantocht.
    Nou Corry en Rob. Nog veel plezier en we lezen het weer. Dikke kus uit purmerend.
  2. Corrie:
    2 juli 2013