Zondag 09-06-2013
9 juni 2013 - Hammerdal, Zweden
Weer vroeg uit de veren, maar eerst het zondagmorgenontbijtje, en dan pas inpakken, en nog steeds regen .... Bahhhhhh..... Boeltje ingepakt en weer op weg, jammer dat het zo bewolkt is want Noorwegen is echt mooi, maar het weer moet wel meewerken. En dan rijd je zomaar in Zweden via wegnummer 14 naar Storlien, Åre, Järpen, östersund naar Hammerdal en daar tik ik dit verhaal, we zitten heel idyllisch aan een........ jawel aan een riviertje maar heel rustig kabbelend ennnn....... Sinds vanmiddag 12.30 uur schijnt het zonnetje, eerst een beetje maar nu 22.10 uur volop. Even gefacetimed, eerst Mientje met de kinderen en kleinkinderen, toen wij met Fressa, nog een poging gedaan om Sjors te Skypen, maar helaas, die was niet ter plekke, jij een andere keer boy. En nu neem ik een borrel en ga nog even genieten van het prachtige uitzicht.

Dus toch! Na regen komt zonneschijn!
Dus toch! Na regen komt zonneschijn, hier vandaag tussen de 17 en 20 graden met zonnetje en tot eind van de week iedere dag een graadje erbij, hoop bij jullie hetzelfde! Is net even wat meer genieten met mooi weer (al doen jullie dat toch wel als ik de verhalen zo lees). Nog veel reisplezier, groetjes van ons
is de afgelopen week steeds goed weer gr tinus-siemie